Διαμονή - Ploes Seaside Houses στη Νάξο, Πλάκα

Διαμονή

Το συγκρότημά μας βρίσκεται στην παραλία της Πλάκας, μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, σε απόσταση μόλις 50μ. από τη θάλασσα, 4χλμ. από το αεροδρόμιο και 7χλμ. από τη χώρα της Νάξου και το λιμάνι.

Πρόκειται για ένα νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών, αποτελούμενο από 6 ανεξάρτητες μεζονέτες και 3 δίκλινα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα. Χτισμένο σύμφωνα με τα πρότυπα της κλασικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, λιτής αισθητικής και σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, παρέχει όλες τις ανέσεις για μια ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία.

Superior 3 Bedroom Maisonette

Μεζονέτα επιφάνειας 70 τ.μ που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα. Αποτελείται από 2 επίπεδα και διαθέτει άνετη βεράντα 35 τ.μ. με θέα προς τη θάλασσα και τη δύση του ηλίου.

Superior 2 Bedroom Maisonette

Αυτός ο τύπος μεζονέτας (3 στο σύνολό τους), επιφάνειας 60 τ.μ.,φιλοξενεί έως και 5 άτομα. Αποτελείται από 2 επίπεδα και διαθέτει μεγάλες βεράντες με θέα προς τη θάλασσα και τη δύση του ηλίου.

Standard 2 Bedroom Maisonette

Δύο από τις μεζονέτες μας, επιφάνειας από 55 τ.μ. η καθεμιά, αποτελούνται από 2 επίπεδα με μεγάλες βεράντες που έχουν θέα προς τη θάλασσα και τη δύση του ηλίου. Σε καθεμία από αυτές μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 5 άτομα.

Superior Double Room με θέα θάλασσα

Τα συγκεκριμένα δωμάτια (δύο συνολικά), επιφανείας 20 τ.μ. το καθένα, βρίσκονται στον επάνω όροφο και έχουν απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και τη δύση του ηλίου. Σε αυτά μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 2 άτομα.

Standard Double Room με θέα θάλασσα

C’est une double chambre, d’une surface de 15m2 qui se trouve au deuxième étage et qui peut accueillir 2 personnes. Elle comprend une chambre à coucher, une salle de bains et une terrasse qui a une vue immense sur la mer et sur le coucher du soleil.